Wandel mee met de BtB - KERSTEDITIE

In de maand december zoeken en vinden we meestal genegenheid. Dit jaar is alles anders. Zo kan de befaamde kerstborrel helaas niet doorgaan, net als de voorgaande netwerkbijeenkomsten. Dat doet pijn, want BtB Sint-Oedenrode is de ultieme plek om andere ondernemers te treffen. Daarom komt het bestuur met een sportief en verbindend initiatief omdat we onze leden willen blijven zien en ondersteunen: Wandel mee met de BtB, de Kersteditie! Dat niet alleen, er staat ook nog een prachtig kerstpakket voor je klaar wanneer je ingaat op deze uitnodiging!
 
Omdat ook wij ons aan de regels van de overheid moeten houden, hebben we twee alternatieven bedacht. Je kunt je direct voor één van deze twee opties aanmelden door op de aanmeldknop te klikken! 
1. Ik meld me aan voor de Kerstwandeling en ga graag op pad met… (voeg zelf een ander BtB-lid toe)
2. Ik meld me aan voor de Kerstwandeling en ga voor een blinddate! (Ik laat me door de organisatie koppelen aan een ander BtB lid)
 
Ga je voor optie 1 dan kan je de wandeling plannen in de periode van 6 t/m 31 december. Kies je voor optie 2 dan wordt de blinddate voor je gepland, ook in deze periode. Je mag zelf de afstand van de wandeling kiezen: 4, 6 of 8 kilometer.
 
De start van de wandeling is bij de Helden van Kien. Daar begin je met een kop koffie met gebak op het buitenterras. Daarnaast ontvang je een enveloppe met daarin de wandeling en een opdracht, die de aanzet kan geven voor een goed gesprek! Lever de opdracht na de tocht in bij dezelfde balie. Daar staat ook een kerstpakket voor je klaar met als thema ‘zaaien en oogsten’. Hopelijk gaat er veel moois groeien in 2021!